“Дъблин Стрийт” от Саманта Йънг – ревю

fileВ продължение на години Джослин Бътлър бяга от миналото си. Изгубила семейството си в автомобилна катастрофа, тя бива местена от едно в друго приемно семейство. Това кара Джослин да затвори сърцето си и да не допуска близки отношения с никого. Ето защо тя напуска САЩ и отива да учи в Шотландия. Уединеният ѝ живот върви добре… докато не наема нов апартамент на Дъблин Стрийт, където добре подреденият ѝ живот се разклаща до основи. Брейдън Кармайкъл е заможен предприемач, свикнал да получава това, което желае. Когато среща Джослин, първоначалната му настъпателност автоматично я отблъсква. Знаейки, че тя не би се обвързала, Брейдън ѝ предлага неангажираща приятелска връзка. Истината обаче е, че упоритият шотландец си е наумил да я опознае истински… до дълбините на душата ѝ.

Определено имах нужда от една така разтърсваща и изпълнена с емоции книга. Сюжетът не е от най – оригиналните,  но е поднесен по такъв начин, че ме накара  да заобичам обстановката, героите и действията, които  те предприемат.  Още щом я започнах, знаех, че няма да мога да я пусна. В един момент всичко е само закачки и сексуално напрежение, а в друг  пък се разкрива цялата болка, която героите таят.  И двамата ни главни герои имат тежко минало, което ги е променило по някакъв начин и единственият начин да започнат да живеят пълноценно, е, като го загърбят. Разбира се, имаше някои дразнещи моменти между тях, но това не попречи на удоволствието, което ми достави тази книга, защото смятам, че когато човек е влюбен, прави  глупави неща и допуска много грешки.

tumblr_mvzq90saY71sl8f9to1_540.jpgОтраснала без семейство, Джослин се научава да живее независимо и да се справя сама. След преместването си в Шотландия, решава, че ще се занимава с писателска дейност. Държа се доста незряло на моменти, но все пак е млада и неопитна, в началото на двайсетте, а и безкрайните и опити да държи хората настрана, не и помагаха особено. За щастие, Брейдън се появява точно навреме, за да промени това.

Брейдън, както се досещате, е мъжът – мечта. На пръв поглед е като всички успели и привлекателни мъже, които всяка вечер прекарват времето си с различна жена. Само че това не е така. В миналото му присъства жена, която страшно много го е наранила. Запознанството му с Джослин  предизвиква у него чувства, които дълго време е таял в себе си. Действията му  я подтикват да се изправи пред реалността и да отвори сърцето си отново. А когато  тя се опитва да избяга, той прави всичко възможно, за да си я върне.

“Дъблин Стрийт” съдържа всичко, от което една романтична история се нуждае. Ако търсите  книга, пълна с емоции, забавни моменти, сексуално напрежение и пламенна любов, изобщо не се замисляйте и грабвайте тази.

rating-stars-vector-1685825

Оценка: 5/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s