“Връзка” – ревю

97895427164571452505012Джорджи Маккул знае, че бракът й е застрашен – и то отдавна. Тя все още обича съпруга си Нийл, както и той все още я обича силно, но сега това изглежда почти между другото. Може би винаги е било между другото. Когато съпругът й и децата й тръгват за летището, за да изкарат Коледа със семейството на Нийл в Омаха, Джорджи се замисля дали най-накрая не е успяла да провали всичко. Тази нощ тя разкрива начин да общува с Нийл в миналото. Не е пътуване във времето. Не точно. Но се чувства сякаш й е дадена възможност да поправи брака си, още преди той да е започнал…

Това ли трябва да направи? Или би било по-добре и за Джорджи, и за Нийл, бракът им изобщо да не се бе случвал?

Срещаме се с проблем, засягащ все повече семейства по целия свят. Работата започва да завзема цялото ежедневие на хората и семейните взаимотношения остават настрана. Единственото, което остава, е да се вземе решение дали любовта е достатъчна. за да крепи един брак. Магическият телефон придава на книгата неповторимост и оставя впечатление у читателя.

tumblr_nbjf1q2rck1qmuqd3o1_500.jpgДжорджи е упорита и целеустремена. Отдава се изцяло на кариерата си, без да осъзнава, че пренебрегва хората, които я обичат. С течение на времето тя се променя и чрез разговорите в миналото успява да си отговори дали е достатъчно добра за семейството си и дали все още има смисъл бракът и да продължи.

Нийл е пълна противоположност на съпругата си Джорджи. Никога не се смее, няма поставени цели, които да следва и мрази Лос Анджелис. Въпреки това той поставя семейството на първо място – напуска работа, за да се грижи за децата и дома. Точно това ме накара да го заобичам.

“Обичам те повече, отколкото мразя всичко останало. Сигурно бих могъл да живея без теб, но това не би бил никакъв живот.”

Сет (най – добрият приятел на Джорджи) е страхотно изглеждащ мъж с невероятно чувство за хумор и обича свалките. Двамата с Джорджи работят заедно още от колежа и са страхотен екип.

tumblr_n6rdqwcoex1r3ibgko1_1280

Очаквах сюжета да се развие по малко по – различен начин. Исках да науча повече за Нийл – за неговите мисли и чувства, и най – вече – какво става с него в настоящето, докато е при родителите си в Омаха. Въпреки това “Връзка” е книга, на която трябва да се обърне внимание.

hhhhhhh

Оценка: 4/5

Advertisements

One thought on ““Връзка” – ревю

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s